Onderzoek

NutriTape® is veilig getest in laboratoria. Het is wetenschappelijk bewezen dat er geen irritatie of toxiciteit voor de huid wordt veroorzaakt.

 

Het is voor ons erg belangrijk dat NutriTape® daadwerkelijk functioneert zoals het bedoeld is. We hebben daarom drie laboratoriumtests uitgevoerd om te controleren of alles naar behoren werkt.

 

Van deze drie hebben hieronder twee toegevoegd: de gevoelige huidirritatie en de in vitro irritatie van elk van de drie vertakte aminozuren (BCAA). Het derde onderzoek beschrijft hoe de huid elk van de vijf voedingsstoffen in NutriTape® opneemt: de snelheid en de hoeveelheid. 

 

Door de laboratoriumtests van Zurko Bioresearch openbaar te maken, garanderen we het volgende:

 

- We voldoen aan alle wetgeving die op internationaal niveau van kracht is en die is uitgevoerd volgens de veeleisende internationale standaarden ICH Topic E6;


- Wij nemen jouw veiligheid en gezondheid zeer serieus;


- Er zijn sinds we de tests hebben gedaan tot we NutriTape® presenteerden, negentien maanden verstreken (van augustus 2015 tot maart 2017). Dit is de tijd die het ons heeft gekost om de prototypes te valideren en er zeker van te zijn dat ze onze beloftes waarmaken.


Door al het bovenstaande zijn we er zeker van dat we een revolutionair product aanbieden. Het is getest in het laboratorium en respectvol voor de huid. Kortom, ze helpen je bij veeleisende trainingen of races.

Laboratorium rapporten

In vitro huidirritatietest van een cosmetisch product - L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. (Engelstalig)

Beoordeling bij de mens met een gevoelige huid van de huidcompatibiliteit van een cosmetisch product na een enkele pleister onder dermatologische controle - L-Leucine. (Engelstalig)

Beoordeling bij de mens met een gevoelige huid van de huidcompatibiliteit van een cosmetisch product na een enkele pleister onder dermatologische controle - L-Isoleucine.
(Engelstalig)

Beoordeling bij de mens met een gevoelige huid van de huidcompatibiliteit van een cosmetisch product na een enkele pleister onder dermatologische controle - L-Valine. (Engelstalig)

© MudSweatTrails Store 2020


MudSweatTrails Store is de officiële NutriTape® distributeur voor Nederland, België Luxemburg, Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Polen & Italië.
 

Algemene voorwaarden